Spotlights: Lampen die het verschil maken.

Opbouwspots hebben de mogelijkheid om elk deel van het huis op de beste manier te verfraaien, vanuit een functioneel en esthetisch oogpunt. 13 modellen voor elke behoefte.

In een huis herbergt elke kamer doorgaans meerdere functies die goed moeten worden verlicht. In elke ruimte en in elk van zijn ruimtes is het daarom belangrijk om het uitvoeren van activiteiten te stimuleren door de juiste sfeer te creëren. Opbouwspots vertegenwoordigen een innovatieve, economische, veelzijdige en originele oplossing voor deze behoefte, ze integreren licht perfect in de context en passen zich aan alle stijlen aan, zowel klassiek als modern. Specifiek ontworpen om aan specifieke verlichtingsbehoeften te voldoen, hun belangrijkste kenmerken zijn:

  • Vermogen, uitgedrukt in watt (W), dat het werkelijke verbruik van het product identificeert;
  • Spanning, in volt (V);
  • Kleurtemperatuur, in graden Kelvin (K);
  • Lichtstromen, uitgedrukt in Lumen (LM), geven het werkelijke licht aan dat wordt verkregen met het verlichtingsproduct;
  • Lichtrendement, gegeven door de verhouding tussen de lichtstroom en het ingangsvermogen.

Laat spotlightverlichting laat het licht toe om naar precieze punten te worden gericht, met als resultaat dat elk afzonderlijk of meer inrichtingselementen worden versterkt en zichzelf onthuld. Opbouwspots zijn een praktische oplossing die in staat is een lichtplan te creëren dat met grote precisie kan worden gedoseerd en dat met geen enkele andere lichttechniek kan worden bereikt. De opbouwspots hebben een structuur van metaal, staal of ander hittebestendig materiaal, die de lamphouder ondersteunt, en zijn tevens voorzien van een geanodiseerde aluminium of rvs-flens, voor een betere warmteafvoer, en een verstelbare opbouwbouwprojector. Het is erg belangrijk dat de structuur bestand is tegen de hitte van de lamp en het totale gewicht, zowel om problemen met oververhitting te voorkomen als om een ​​correcte luchtcirculatie mogelijk te maken. Bij opbouwspots is het uitgestraalde licht altijd punctueel en ze bestaan ​​ook in een gerichte versie, maar de hele structuur blijft zichtbaar, inclusief de lamphouder net als bij elk ander type verlichtingssysteem.