Aanrader: Boot taaltrainingen

boot_training_logo

Recent ben ik begonnen met een nieuw bedrijf. Alles heb ik tot nu toe geregeld, behalve een goede taalcursus. Boot taaltrainingen heeft hier mij uiteindelijk goed mee geholpen. Zij zijn veruit de beste in wat ze doen en weten het beste uit jou te halen.

logo_boot_taaltrainingen

Werk

 

Voor mijn nieuwe bedrijf, in de vast goed in Spanje, moest ik een taalcursus leren. Ik heb zelf namelijk al jaren ervaring in de vastgoed in Nederland. Nu wilde ik dit ook in Spanje doen. Veel van mijn klanten willen namelijk een tweede huis in Spanje. De vraag werd opgegeven moment steeds meer, en daarom moet ik een taaltraining volgen en hier werk van maken. Mijn collega bij had veel verstand om een vastgoedondernemer te worden in het buitenland. Hij heeft voornamelijk alles opgezet. Nu moesten we alleen de taal nog leren.

 

Internet en netwerk

taalreis-florence

Op het internet en in ons netwerk zochten we naar de verschillende bedrijven die ons konden helpen met onze vraag. Er kwamen uiteindelijk veel bedrijven naar voren, maar toch is Boot taaltrainingen de beste. Ze steken namelijk ver boven de rest uit en bieden diensten van goede kwaliteit. Uiteindelijk heeft dit bedrijf ons enorm goed geholpen, en zijn wij als bedrijf enorm succesvol geworden. Overigens raad ik dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.