Een opleiding spirituele astrologie volgen?

spirituele astrologie

Het topic van vandaag is een interessante, namelijk spirituele astrologie. Nu zal dit voor sommige misschien niet bekend klinken, vandaar dat ik hier dieper op in ga.

spirituele astrologie

Iedereen maakt in zijn leven wel één of meerdere keerpunten in zijn leven mee. Dit zijn momenten waar je met belangrijke vragen zit waar je zelf niet altijd het antwoord op weet. Wellicht dat je dan bepaalde problemen hebt of sommige dingen anders wilt aanpakken. Je hebt in dit geval dan last van een storing in de balans. Dit op zowel lichamelijk als emotioneel. Om antwoord te vinden op dit soort problemen zijn er gelukkig verschillende methoden voor. Om enkele op te noemen, zo heb je astro-counseling, massages, klankhealing en horoscoop.

Meer over astro-counseling

Opleidingscentrum IshtarDit is als het ware een combinatie van astrologie en gesprekstechnieken. Binnen dit aspect wordt er gebruik gemaakt van een horoscoop. Dit is een tekening waarop de stand van de hemellichamen staan aangegeven op het geboortemoment. Dit weerspiegelt vervolgens het energiepatroon waarmee je in het leven staat.

Natuurlijk begrijp ik dat je dit misschien niet allemaal herkent. Daarvoor adviseer ik je eens naar ishtar.nl te gaan. Hier vind je alles op gebied van spirituele astrologie. Het is voor mij in ieder geval zeer leerzaam geweest. Er staat veel bruikbare leesmateriaal op en het is heel interessant. Natuurlijk kun je ook zelf contact opnemen met hun. Het is dus een goede site om te onthouden. Wil je net als mij ook een horoscoop op maat laten maken. Dan hoef je alleen maar de geboortegegevens te geven: geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Dit kun je eenvoudig opvragen bij je gemeente. Dus ik zou zeggen doe je voordeel ermee!

lesgeven horoscoop