Een training coachend leidinggeven gevolgd

Onlangs hebben mijn zakelijke partner en ik een training coachend leidinggeven gevolgd. Niet zo lang geleden hebben wij een onderneming opgestart. Een bedrijf runnen is voor ons daarom allemaal vrij nieuw. Met deze cursus hebben wij veel geleerd over het begeleiden en communiceren met onze medewerkers. Jij wilt natuurlijk wel heel zelfverzekerd en autoritair overkomen als manager. Met deze cursus kan jij jouw doelen bereiken die jij heel erg belangrijk vindt. Ook zul jij zien dat jij concrete resultaten zal boeken door de nieuwe ontwikkelingen die jij door de begeleider gaat leren. De training gebeurt in een tweetal workshops en een aantal sessies. Hier leer jij om meer vertrouwen, bewustwording en balans te geven en te krijgen.

Een hele goede begeleidster

Het bedrijf waar wij onze cursus hebben gevolgd heet: Dekkers Development te Den Haag. Onze begeleider heet: Truus Dekkers. Zij geeft cursussen en advies op alle niveaus waaronder:

  • Persoonlijk/Mentaal
  • Strategisch en Spiritueel
  • Fysiek

Om tot de kern te komen stelt zij hele goede duidelijke vragen en vertelt zij precies wat jij kan verwachten van de opleiding. Door de vragen, kan er in kaart worden gebracht hoe jouw traject moet gaan verlopen. Ben jij ook op zoek naar een begeleider voor een training coachend leidinggeven? Neem dan eens contact op dit bedrijf.